137: CX på solkusten, Tour Down Under och lite prylar

Cykelcross från Spanien(!) och landsvägsrejsing från Australien fyller en stor del av veckans avsnitt när “bisittaren” Mange gästar studion. Det här är avsnitt 137 av Sveriges största cykelpodd.

Vi har återigen med oss Podd-Mange i studion och pratar om helgens CX-världscup som kördes i Benidorm. Mer känd som britternas partyhuvudstad på den spanska solkusten. Och på tal om brittiska kolonier (nja) så har också Tour Down Under körts i Australien. Äntligen är det officiellt vilket lag Mark Cavendish hamnar i och på de nya bilderna har vi spanat in nåt gammalt. Vi bjuder också på lite andra spännande prylspaningar och en ny hjälm.

Hoppas ni gillar veckans avsnitt som ni kan lyssna på nedan!

Lyssna på avsnitt 137 om cykelcross i Benidorm, Tour Down Under i Australien och lite prylar

Pello Bilbao med inåtvända hoods i Australien

Alberto Bettiol lackar ur!

Fantastiska rejs i Benidorm

Ny hjälm från Giro – Aries Spherical

Q36.5-teamet. Är kläderna flipp eller flopp?

Är du sugen på mer cykelsnack?

Om du tycket att ett avsnitt varannan vecka är för lite och du vill ha mer cykelsnack så kan vi tipsa om våra bonusavsnitt. Vi släpper dem två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden! Vilken grej va!?

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt behöver du bli Patron.

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera