163. Säsongen är igång på alla fronter och POC one-uppar Kask!

Landsvägssäsongen 2024 är igång på riktigt och i studion fasar vi över inte en utan två FRUKTANSVÄRT fula hjälmar. Var ska detta sluta!?

Nu är vintern snart ett minne blott (även om det fortsatt är ORIMLIGT kallt i Sverige) och snart kan vi ge oss ut på vägarna igen. Landsvägssäsongen är igång med tävlingarn i med World Tour-tävlingar i Australien och även på Europeisk mark i Spanien.

I Benidorm har det körts världscup i cykelcross där det blev tighta och hårda bataljer både på herr- & damsidan. I samma område är Remco ute på en lång träningsrunda och Daniel förundras över skillnaden på proffs och amatör.

I prylsvepet snackar vi fula hjälmar där POC och Kask tävlar om tronen. Trek tar över tillbehören från Bontrager, en ny toppgrupp på g samtidigt som det ryktas om en riktigt stor klinga på Welsfords cykel.

Lyssna på avsnitt 163 om Tour Down Under, cykelcross i Benidorm och fula hjälmar från Kask och POC.

En ful POC-hjälm.

Isaac Del Toro med olagligt styre?

Karin Söderqvist gör säsongsdebut i Australien

De tre giganterna visar upp sig.

För dig som vill ha mer cykelsnack!

Om du tycket att ett avsnitt varannan vecka är för lite och du vill ha mer cykelsnack så kan vi tipsa om våra bonusavsnitt. Vi släpper dem två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden! Vilken grej va!?

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt ska du bli Patron!

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera