162: Hur kul är det med CX när MVDP är så överlägsen?

Magnus Äppelryd gästar podden och vi snackar om cross-säsongen som rullar vidare och en viss van der Poel som fortsätter att dominera. TOTALT! Sen är landsvägssäsongen 2024 igång också.

Australiensiska mästerskapen på linje, tempo och GP är traditionsenligt starten på landsvägssäsongen. Storslam för Jayco AlUla som dominerade på hemmaplan när 2024 års upplaga har körts. Vi snackar också om cross-säsongen som är i full gång där MVDP ser oslagbar ut men där det är desto öppnare på damsidan.

I prylsvepet blir det nya cyklar, en ful hjälm och feta kit.

Enjoy!

Lyssna på avsnitt 162 om Mathieu van der Poels dominans, australiensiska mästerskapen och en riktigt ful hjälm.

Nibali bombar utför i svarta skor och vinner Lombardiet Runt

Ny ful Kask-hjälm på INEOS!

Årets fetaste tröja

För dig som vill ha mer cykelsnack!

Om du tycket att ett avsnitt varannan vecka är för lite och du vill ha mer cykelsnack så kan vi tipsa om våra bonusavsnitt. Vi släpper dem två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden! Vilken grej va!?

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt ska du bli Patron!

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera