161: Hockeyfrilla, Céline Dion och ett par supertrevliga hipsters

Inspelning på självaste juldagen! Podden ska ut, så är det bara. Så här kommer avsnitt 161 av Cykelwebbenpodden där vi snackar om CX-säsongen som är i full gång, om en kit-reveal till tonerna av Céline Dion och så för ni höra bitar av vår intervju med bröderna Mortons.

Daniels vinterhoj med gedigna kompislappar.

Vintern kom tillbaka lagom till julafton. Det är juldagen och vi poddar avsnitt 161 där vi snackar om CX-säsongen som nu är i gång på riktigt. Där vi på herrsidan återigen får njuta av de tre stora kanonerna som nu är igång. Mathieu van der Poel är den som dominerar för tillfället på herrsidan medan Fem van Empel tokdominerar på damsida.

Lite snackisar från proffsklungan, lite nytt från amerikanske crit-scenen, en fet kit-reveal, nya regler från UCI och så bjuder vi på lite material från vår intervju med bröderna Morton som var på besök i Stockholm.

Hoppas ni gillar veckans avsnitt!

Lyssna på avsnitt 161 om en hockeyfrilla, Céline Dion och ett snack med bröderna Morton

The Divide – Lachlan Mortons nya äventyr filmat av brorsan Angus

Julian Alaphilippe presenterat årets kit för Soudal Quickstep till tonerna av Céline Dion

Pogacar kör Girot 2024

Sarah Gigante till AG Insurance – Soudal Quick-Step cycling team

För dig som vill ha mer cykelsnack!

Om du tycket att ett avsnitt varannan vecka är för lite och du vill ha mer cykelsnack så kan vi tipsa om våra bonusavsnitt. Vi släpper dem två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden! Vilken grej va!?

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt ska du bli Patron!

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera