160: Var är Wout, vart hamnar Cian och ett italienskt sadeltest. Och en HUTLÖST dyr trainer.

Podden fyller jämnt och det firas med att snacka transfercirkus deluxe, ett ordentligt prylsvep och en bortgången irländsk sångare. 160 avsnitt av din favoritpodd!

Hösten 2017 såg Cykelwebbenpodden ljuset första gången och sedan dess har det blivit ett gäng avsnitt. Närmare bestämt 160 “vanliga” avsnitt och massor av bonusavsnitt.

I detta 160:e avsnitt snackar vi om att Wout van Aert är tillbaka på crosshojen och har gjort tävlingsdebut i Essen. Vi snackar också om att det ser ut som att han och polarna i Visma – Lease a Bike ser ut att få unga lovande belgaren Cian Uijtdebroeks som lagkamrat nästa år. Hans nuvarande lag verkar inte så pigga på den idén men vi lär snart märka vart det tar vägen.

SM-på bana har körts i Falun, var annars? Flera nya svenska mästare. Grattis till er!

I veckans fullproppade prylsvep bjuder Daniel på ett ordentligt test av en sadel från italienska Selle Repente. Vi snackar om nya Oakleys och om en svindyr trainer.

Avsnitt 160 om Wout van Aerts comeback på crossen, om Cian Uijtdebroeks potentiella övergång till Visma – Lease a bike och om en superdyr trainer från Tacx.

Oakley Space Encoder – i limiterad utgåva

Franska Rosti gör cykelkläder och annorlunda produktbilder.

En i raden av många annorlunda bilder från franska cykelklädestillverkaren Rosti.

Dyra Tacx NEO 3M

För dig som vill ha mer cykelsnack!

Om du tycket att ett avsnitt varannan vecka är för lite och du vill ha mer cykelsnack så kan vi tipsa om våra bonusavsnitt. Vi släpper dem två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden! Vilken grej va!?

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt ska du bli Patron!

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera