159: Ett klassiskt avsnitt med lite av varje!

Ett klassiskt avsnitt av Cykelwebbenpodden när Mange är tillbaka i studion och vi snackar CX, strumplängd, genombrott och svarar på lyssnarfrågor.

Magnus Äpelryd gästar studion och är lika stiligt klädd som alltid. Trots off-season är formen i studion god och stämningen på topp och vi snackar CX-SM, nordiska mästarskapen på bana, Emilia Fahlin, Zwift och Wahoo, strumplängd, svara på lyssnarfrågor och syr ihop ett true crime-case inom cykelvärlden. Ett klassiskt avsnitt som in inte får missa!

Avsnitt 159 som är ett klassiskt avsnitt med prylsvep, nyheter och ett gäng lyssnarfrågor när Magnus Äppelryd gästar podden.

Nordiska mästaren i Omnium, Gustav Johansson

Nytt lag för Emilia Fahlin, yaay!

CX-SM har körts!

Cringe? Snyggt kit? Team DSM och nederländska posten teamar up.

Och visst är det uppför Gerardsbergen de kör i videon!?

För dig som vill ha mer cykelsnack!

Om du tycket att ett avsnitt varannan vecka är för lite och du vill ha mer cykelsnack så kan vi tipsa om våra bonusavsnitt. Vi släpper dem två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden! Vilken grej va!?

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt ska du bli Patron!

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera