158: Off-season, snack om snackisar och Zwift, CX & XCE.

Det råder nyhetstorka i cykelvärlden men vi lyckas ändå fylla avsnitt 158 med ett gäng snackisar, lite Zwift SWE-cup och så XCE-VM från Indonesien. LFG!

I veckans avsnitt tar vi oss an en spännande mix av ämnen inom cykelvärlden. Vi kastar oss in i cykelcrossvärldscupen i Dendermode och Daniel ger detaljerna kring Swecup på Zwift. Dessutom diskuterar vi Wout van Aerts äventyr i Colombia och snackar om Chris Froome och hans felinställda reach.

Vi håller er även uppdaterade om de senaste övergångarna inom proffscyklingen där Plapp, Lafay och Moscon byter stall. Vi noterar ocksåPoltis återkomst till proffsklungan och avhandladar Geraint Thomas och hans oväntade krökande.

Vi avslutar med XCE-VM från Indonesien där vi får lyfta fram en framskjuten svensk placering.

Avsnitt 158 om SWE-cup på Zwift, snackisar från cykelvärlden och XCE-VM.

Wout i Colombia.

Remco på Hardstyle

“Il Trattore” till Soudal-QuickStep

Grattis till Lotte!

För dig som vill ha mer cykelsnack!

Om du tycket att ett avsnitt varannan vecka är för lite och du vill ha mer cykelsnack så kan vi tipsa om våra bonusavsnitt. Vi släpper dem två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden! Vilken grej va!?

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt ska du bli Patron!

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera