155: EM i både landsväg och Gravel, en väldigt silly season och trasiga Shimanovevar

Svenska damerna fortsätter leverera och Stina Kagevi tog ett EM-silver i juniorklassen på tempo. Så pratar vi också silly season, Gravel-EM och en ordentlig recall.

Gav Wout bort segern på landsvägs-EM? Kommer Primoz gå till Ineos eller kanske Bora? Kommer Jumbo och Soudal-Quickstep slås ihop? Var Gravel-EM en katastrof? Hur illa har Shimano fuckat upp när de återkallar 2,5 miljoner vevpartier? Det där är bara några av alla de frågor vi inte vet svaret på i det här avsnittet. Men spekulerar vilt, det gör vi ändå!

Vi gläds också åt det fantastiskt fina EM-silvret som Stina Kagevi körde hem på EM i Nederländerna. Och så blir det massor av annat kul!

Lyssna på avsnitt 155 om cykel-EM, gravel-EM, silly season och trasiga Shimanovevar.

Avsnitt 155 presenteras i samarbete med Bookman.

Vi har testat Volume 1500! En riktigt bra, snygg och kraftfull lampa för när du ska gasa i skogen. Klicka din in hos Bookman och kika på deras fia sortiment av både lampor och reflexer. Koden CWP ger 15 % rabatt på hela sortimentet.

Arnaud de Lie vinner spurten med ett ben!

EM-silver till Stina Kagevi

En ordentlig recall från Shimano på MASSOR av vevar.

Vill du har mer cykel i dina lurar?

Om du tycket att ett avsnitt varannan vecka är för lite och du vill ha mer cykelsnack så kan vi tipsa om våra bonusavsnitt. Vi släpper dem två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden! Vilken grej va!?

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt ska du bli Patron!

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera