152: Gravel-SM, Vuelta-preview och Transfer-Mange i studion

Bogsering, Gravel-SM, Vueltan och transfer-Mange i studion. Vad kan gå fel?

Efter en osannolik uppladning på söndagseftermiddagen blev det äntligen poddinspelning. Denna gång med poddens kompis Mange från Bravur Watches i studion. Förutom det vanliga snackar vi såklart om gravel-SM som körts i Halmstad med ett riktigt stort och fint startfält. Daniel spände bågen, åker hem med en VM-kvalificering men är ändå väldigt missnöjd. Vi är glada att han hade med mikrofonen och ger oss intervjuer med Hanna Nilsson, Niki Terpstra, Nathan Haas och nya gravelförundskaptenen Anna Öhrström f.d. Enocsson. Vi pratar också Vuelta Espana som drar igång nästa helg och så bjuder Transfer-Mange på de senaste och hetaste övergångarna i proffsklungan.

Hoppas ni gillar veckans avsnitt!

Lyssna på avsnitt 152 om bogsering, Gravel-SM, Vuelta Espana och silly season.

Johan Norén vinner gravel-SM

Hanna Johansson svensk gravelmästare!

De nya världsmästarna på landsväg visar upp regnbågströjorna. Vita bibs på Mathieu!?

Vill du har mer cykel i dina lurar?

Om du tycket att ett avsnitt varannan vecka är för lite och du vill ha mer cykelsnack så kan vi tipsa om våra bonusavsnitt. Vi släpper dem två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden! Vilken grej va!?

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt ska du bli Patron!

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera