157: Tour-rutter, Nairoman är tillbaka och en ny trainer från Zwift

James Bond och Tour de France 2024. En spännande innovativ trainer från Zwift. Och så test av en superlätt italiensk sadel i veckans prylsvep.

Nairoman är tillbaka i proffsklungan 2024 samtidigt som Mark Cavendish kritar på och kör ett år till. Den lilla spurtaren är sugen på att vinna den där 35:e touretappen! På tal om touretapper så har nästa års bansträckningar för Tour de France för både herrar och damer presenteras i Paris. Det är två spännande upplagor vi har framför oss med starter i Florens respektive Rotterdam. Vi längtar redan!

I veckans prylsvep blir det test av italiensk superlätt sadel från Selle Repente. Vi pratar också om Zwifts nya smart-trainer som kommer med en revolutionerande (?) feature till skillnad från många av de som redan finns ppå marknaden.

Enjoy!

Lyssna på avsnitt 157 om Nairo Quintana, Tour de France 2024 och en trainer från Zwift.

Nairoman är tillbaka i proffsklungan.

Herrarnas Tour de France 2024!

Och så Le Tour de France Femmes avec Zwift 2024.

Test av sadel från italienska Selle Repente

Zwift släpper en ny smart trainer. Säg hej till Zwift Hub.

För dig som vill ha mer cykelsnack!

Om du tycket att ett avsnitt varannan vecka är för lite och du vill ha mer cykelsnack så kan vi tipsa om våra bonusavsnitt. Vi släpper dem två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden! Vilken grej va!?

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt ska du bli Patron!

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera