107. Skivbroms eller fälgbroms? Kluriga frågor i det stora frågeavsnittet.

Cyklisten Martin Söderström

Skivbroms eller fälgbroms? Är Bar Mitts okej att använda? Vilken smartbike ska jag välja? Frågorna är många, svåra och roliga i avsnitt 107 som är det stora frågeavsnittet.

Det är den tid på året när det inte händer så där jättemycket i cykelvärlden (förutom att Zwift SWE Cup drar igång!). Så vad passar då bättre än att köra ett riktigt ordentligt frågeavsnitt där ni lyssnare står för frågorna.

DET STORA FRÅGEAVSNITTET

Högt och lågt. Lyssnarna skjuter vitt och brett när det kommer till frågorna i avsnitt 107 av Cykelwebbenpodden. Här är ett urplock av frågorna i veckans avsnitt.

Skivbroms eller fälgbroms?

Kör ni båda Vätternrundan nästa år?

Får man ha Bar Mitts?

Vilken smartbike är bäst?

Svaret på den frågan vet vi inte men vi har iaf testat Wahoo Kickr Bike och gjort ett helt specialavsnitt om den.

Kombinationen svarta strumpor och svarta skor?

Avsnitt 107 presenteras i samarbete med Narr chocolate

Våra vänner på chokladfabriken i Ödeshög är med och sponsrar Cykelwebbenpodden. Team Narr som ska cykla Vätternrundan under 8 h är fullt för denna gång men vi påminner om att de bästa julklapparna hittar du i Narrs webbshop där du med koden “CWP” får 20 % på ett köp. Missa inte att beställa!

Avsnitt 107 av cykelwebbenpodden presenteras också i samarbete med b3 consulting

Våra vänner på B3 Consulting är tillbaka och det känns helt rätt. Företagskulturen kring träning, friskvård och wellness är stark på företaget som även har en cykelsatsning. Därför är kopplingen till Cykelwebbenpodden klockren. B3 är ett IT-konsultbolag som hjälper sina kunder med digitalisering och verksamhetsutveckling, t ex bygga webbplatser, bygga appar och ta fram molnlösningar.

Är du en cyklist som även besitter it-kompetens? Gå då in på bli.b3.se och spana in lediga jobb.

VECKANS AVSNITT är det stora frågeavsnittet

ÄR DU SUGEN PÅ MER CYKEL!?

Tycker du ett avsnitt varannan vecka är för lite? Vill du ha mer cykelsnack? Då kan vi tipsa om våra bonusavsnitt som vi släpper två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden.

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt behöver du bli Patron.

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera