95: Masters-SM, fullspäckat prylsvep och test av Shimanos nya toppsko

Daniel har varit och kört SM för gubbar. Blev det guld? Vi bjuder också på ett riktigt matigt prylsvep som toppas med ett test av Shimanos toppsko. Och så blir det gravel, lyssnarfrågor och en comeback av #boomwatch.

Sommaren närmar sig och sommaren för oss cyklister innebär Tour de France. De två stora etapploppen inför Touren, Criterium du Dauphiné och Tour de Suisse har kört och vi snackar om det mest och det bästa. På hemmaplan har SM körts för gubbar, gummor och junisar och Daniel bjuder på race report från Tierps Arena. Det har också körts världcup i MTB i Leogang och vi gläds åt fina prestationer av Jenny Rissveds som slutade med en pallplats.

Ett av världens absolut största gravelevent har körts i Kansas, Unbound Gravel. Tidigare Dirty Kanza. Det blir också ingången till veckans prylsvep där det bjuds på nyheter från Shimano, Trek, Scott & Cannondale. Sen har Daniel också långtestat Shimanos toppskor RC 902.

Vi avslutar som alltid med att svara på lyssnarfrågor och i “vad vi inte kunnat släppa” blir det dels en comeback av #boomwatch och en riktigt rolig och spännande nyhet som vi äntligen kan avslöja.

Får du inte nog av Cykelwebbenpodden. Vill du även lyssna på våra fantastiska bonusavsnitt?

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

VECKANS AVSNITT

Avsnittet presenteras i samarbete med la chemise och verge sweden

De bjuder er lyssnare på 10 % på alla deras cykelgrejer om ni använder koden Cykelwebben10. Hela sortimentet hittar ni här.

styret som fick van schip utkastad från belgien runt

van der poel vill inte spela det taktiska spelet

ian boswells customlackade specialized diverge

scott släpper en helt ny spark rc

Ny Dura-Ace grupp på g från Shimano

Kommentera