Cykelwebbenpodden avsnitt 33 – Heat training, är Porte en julstjärna och ett dyrt prylsvep

Trots att vi befinner oss på olika kontinenter och nästan 40 grader Celcius ifrån varandra så har vi knåpat ihop ett riktigt fint avsnitt till er! Vi snackar träning i värme, Tour Down Under och Prylsveper och svarar på lyssnarfrågor. Hoppas ni gillar vad ni hör!

Ta gärna en titt på vår Patreon-sida där vi skriver om hur vi vill utveckla Cykelwebbenpodden och om om hur just du kan bidra till en ännu bättre podd! Du som lyssnare har möjlighet att stötta podden ekonomiskt och ge oss möjligheten att förverkliga några av våra storslagna planer. Det är inga stora summor utan det rör sig om några kronor varje avsnitt. Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Länkar och annat finns som vanligt här nedanför. Daniel kan du följa på Instagram här och Niclas finns på Twitter här under namnet @cyclingnico.

Här nedan finner ni avsnitt 33 och nedanför det finns bilder, klipp och länkar till sånt vi snackar om!

Avsnittet

Avsnittet presenteras i samarbete med Sensa

Även avsnitt 33 presenteras i samarbete med Sensa. Prisvärda kvalitetscyklar från cykellandet Holland som säljs med personlig touch på www.sensabikes.se. Lyssnar du på avsnittet finns det också just nu ett riktigt fint erbjudande att ta del av!

Är Richie Porte en julstjärna?

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Ciclismo Ignorante (@ciclismoignorante)

Mathew Hayman vinner Paris-Roubaix efter att ha varit proffs i 16 år. Och inte ett öga är torrt.

Sagans “crit bike”

Leomo

Vad är det egentligen? Kolla videon och läs mer på leomo.io så kanske det klarnar…

Det nya EF-kittet från Rapha. Säsongens snyggaste?

Kommentera