Cykelwebbenpodden avsnitt 34 – Cross-VM, Wolfpack gör bort sig och teknikstrul :(

Niclas är tillbaka i Sverige efter semestern i Brasilien med det verkar tyvärr innebära otur. För första gången i poddens historia har vi drabbats av teknikstrul och tyvärr föll sista delen av veckans avsnitt bort. Men, Daniel kom på den briljanta idén att vi innan nästa avsnitt får bjuda på lite bonusmaterial, så vi satsar på det och hoppas det känns okej för er lyssnare. Innan teknikstrulet hann vi snacka om cross-VM, om att Wolfpackgänget gjorde bort sig totalt i Argentina och om velodrom-SM som gått av stapeln i Falun. Förutom det blir det några lyssnarfrågor, ett prylsvep och ett ordentligt #boomwatch! Hoppas ni gillar vad ni hör.

Ta gärna en titt på vår Patreon-sida där vi skriver om hur vi vill utveckla Cykelwebbenpodden och om om hur just du kan bidra till en ännu bättre podd! Du som lyssnare har möjlighet att stötta podden ekonomiskt och ge oss möjligheten att förverkliga några av våra storslagna planer. Det är inga stora summor utan det rör sig om några kronor varje avsnitt. Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Länkar och annat finns som vanligt här nedanför. Daniel kan du följa på Instagram här och Niclas finns på Twitter här under namnet @cyclingnico.

Här nedan finner ni avsnitt 34 och nedanför det finns bilder, klipp och länkar till sånt vi snackar om!

Avsnittet presenteras i samarbete med Sensa

Även avsnitt 34 presenteras i samarbete med Sensa. Prisvärda kvalitetscyklar från cykellandet Holland som säljs med personlig touch på www.sensabikes.se. Lyssnar du på avsnittet finns det också just nu ett riktigt fint erbjudande att ta del av!

Avsnittet presenteras också i samarbete med Verge

Är du och din klubb, ditt kompisgäng eller du själv på jakt efter nya cykelkläder inför 2019? Då bör du spana in Verge som gör grymma cykelkläder och som bara har 4 veckors leveranstid från det att ordern är lagd. Och vi båda (Daniel och Niclas) kan intyga att det är bra grejer för vi har kört i Vergekläder de senaste 4 åren! Gå in på www.vergesport.com och läs mer.

Sammandrag från när Tom Pidcock vinner U23-guldet

Zwift-SM står för dörren

Precis som förra året vid den här tidpunkten pratar vi om Zwift-SM. Nytt för i år är att tävlingen är sanktionerad av SCF och att vinnaren får bära en virtuell svensk mästartröja fram tills nästa mästerskap. Läs mer här.

Svenska Nathalie Eklund tar plats i Canyons eRacingTeam

Följ hennes framfart och tävlingar i cyberrymden på Instagram.

Daniel pratar cyklar(no shit!) i prylsvepet

Vi får en lyssnarfråga om Vision ACR

Kommentera