147: FNLD GRVL, Graveligt Prylsvep och Tour de France Unchained på Netflix

Daniel har varit och rejsat gravel i FNLD med F1 stjärnan Bottas medan Niclas suttit hemma i soffan och kikat Touren på Netflix. Vi snackar också Rissveds, nyheter från Canyon, luftgevär och kaxiga belgare.

Det har varit rejs igen för poddens gravelproffs Daniel som tagit sig österut till vårt grannland. I klassiskt längdskidåkningsland i Lachtis har DRYTZ kört FNLD Gravel tillsammans med b.la. Tom Skuijns, Tiffany Cromwell, Pete Stetina, Lisa Nordén och många fler. Har allt om loppet i podden!

Mycket efterlängtade serien Tour de France: Unchained har haft premiär och vi har sett de första avsnitten. Är det något att lägga tid på att kika igenom? Svaret får du i podden!

Jenny Rissveds är tillbaka som vinnare efter segern i Lenzerheide. Rykten går också om att vi får se henne på Touren efter att det blivit klart att hon kommer köra landsväg med Team Coop – Hightec products. Spännande tider!

Apropå spännande, nyheter från Canyon verkar vara på ingång. Spana in spionbilderna en bit ner!

Lyssna på avsnitt 147 av Cykelwebbenpodden om FNLD GRVL, ett graveligt prylsvep och Tour de France Unchained på Netflix.

Tiffany Cromwell vinner FNLD GRAVEL.

Tour de France Unchained. Nu på Netflix.

Thibau Nys kommer vara här ett tag.

Spionbilder på nyheter från Canyon

r du sugen på mer cykelsnack?

Om du tycket att ett avsnitt varannan vecka är för lite och du vill ha mer cykelsnack så kan vi tipsa om våra bonusavsnitt. Vi släpper dem två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden! Vilken grej va!?

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt behöver du bli Patron.

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera