#TBT – Klassiker

stannardVi skippar de gamla vanliga vårtecknen och förlitar oss helt och fullt på UCIs tävlingskalender. Och tittar man på den är det otvivelaktigt; Våren är här.

För till helgen är det nämligen dags för de traditionella vår-semiklassikerna Omloop Het Nieuwsblad på lördag och Kuurne-Brussels-Kuurne på söndag. Och vad dagens #TBT då handlar om kan ni nog gissa er till.

Ok, vi har skrivit om det innan. Men det är svårt att släppa en så mäktig prestation som Ian Stannard lyckades med under fjolårsupplagan av Het Nieuwsblad.

Klippet från tävlingens sista kilometrar toppade vår lista över 2015 år fetaste avslutningar. Även om vi vid det här laget tittat på det så många gånger att vi nu kan kommantatorsspåret utantill tröttnar vi inte på det.

Så håll återigen tillgodo med 2015 års allra fetaste avslutning och peppa ordentligt inför helgens högtidsstunder för oss cykelfans!

Passa också på att hålla tummarna för svenska Cofidis-proffset Jonas Ahlstrand som finns med på startlistan för söndagens race. Ryktet säger att han kanske också kör lördagens tävling men där finns han inte med på listan än…

Kommentera