Trek öppnar konceptbutik i Göteborg

trek_store_4

Amerikanska jättemärket Trek satsar stort på att bli en helhetsleverantör för din cykelupplevelse. Här i Sverige tar det sig uttryck i att man bland annat öppnar en hel butik dedikerad till märket.

Det är Bikeplace, på Övre Husargatan i Göteborg, som väljer att gå “all in” på Treks sortiment. Butiken får sig en ordentlig makeover och man byter namn till “Trek Bicycle Store | Gothenburg”.

Förhoppningen är att kunna göra hela Treks erbjudande rättvisa och därigenom ge sina kunder en bättre shoppingupplevelse.

Självklart kommer man ha ett stort utbud av Trek-cyklar och tillbehör från systermärket Bontrager i butiken. Utöver det kommer man också att erbjuda möjlighet att custombeställa sin cykel genom Treks Project One-koncept där du som kund kan beställa speciallack eller själv välja vilka komponenter du vill ha på just din hoj. Trek har också utvecklat ett eget koncept för “bike-fitting”, Trek Precission Fit, och butiken är givetvis certifierad inom den metoden för att se till att du sitter rätt på din cykel.

De bilder vi fått ta del av hittills ser lite stela ut, men vi ser fram emot att se lite mer mänskliga varianter snart!

Dörrarna öppnas redan nu på lördag (28 februari) och det lockas med fina öppningserbjudanden och experter från Trek kommer finnas på plats för att svara på alla möjliga frågor.

Läs mer på Bikeplace.se eller på deras Facebooksida!

Kommentera