Aktivitus test- och träningscenter öppnar i Stockholm

Intresset för cykling är större än på länge och i dessa tider när alla är ute efter rekord på Vätternrundan eller att slå chefen på Cykelvasan börjar fler och fler inse att det är svårt att köpa sig snabb med prylar (även om det är värt att försöka). Men det är inte helt fel det där med att köpa sig snabb och utbudet av företag som erbjuder tränings- och testtjänster är idag större än någonsin.

mattias_pa_kliniken

Ett sånt företag är Aktivitus som sedan 10 år funnits i Göteborg. Men nu tar man språnget och siktar in sig på Stockholm.

Aktivitus grundades redan 2004 av de då elitaktiva cyklisterna Sara Danielsson Lundqvist och Mattias Lundqvist. Efter att ha börjat som en “källarverksamhet” med tester på vänner och bekanta i den egna lägenheten har man stadigt vuxit. Under de tio åren man funnits har tusentals tester utförts och lägenheten är utbytt mot rymliga lokaler i Kviberg. Och nu är det alltså dags att öppna en andra testklinik. Nu i huvudstaden!

På måndag den 1 december slår man upp portarna på Råsundavägen 12 i Solna. Precis som i anläggningen i Göteborg kommer man här att erbjuda olika tester på såväl testcykel som på löpband.
Vill du testa din mjölksyraröskel eller VO2-max och få hjälp med att förbättra dem? I så fall är det bara att boka in sig och börja hårdslitet!

Läs mer på aktivitus.se eller boka en tid på direkten!

Kommentera