Craft hyllar klassikerna!

81B_3441

Klassikerna är snart här! Men för oss svenskar som älskar de hårdaste av hårda tävlingar finns det kanske inte så mycket segerförhoppningar nu när Emma Johansson slutat och det på herrsidan är tunnare än på många år.

Men vi kan passa på att trösta oss med att svenska klädmärket Craft inte bara finns med på ett hörn som sponsorer utan nu också släpper en specialkollektion som hyllar de fem monumenten i cykelvärlden.

Genom åren har vi haft nära samarbeten med flera av världens bästa cykelstall. Detta har bland annat resulterat i att våra plagg har varit med och vunnit alla fem Monumenten. Med vår nya kollektion vill vi nu ge alla cykelfans en möjlighet att visa sin passion för sporten och för dessa mytomspunna lopp. Säger Daniel Högling, Product & Marketing Director på Craft

Craft släpper alltså en kollektion i begränsad upplaga med plagg i 5 olika designer som knyter an till de 5 största endagsracen i cykelkalendern. Och visst finns det också lite hopp om representation på prispallen eftersom man sponsrar Peter Sagans Bora-stall med kläder. Under klassikerna kommer Sagan & Co att köra i underställ från kollektionen för att delta i hyllningen. Om de hjälper den superstarka och skickliga slovaken att plocka hem några klassiker i år återstår att se.

 

Kommentera