Pimpa din Garmin

kaftens

Så här års är vi rätt många som ägnar timme efter timme åt att stirra på våra cykeldatorer. Ibland visar de siffror att glädjas över, men allra oftast stirrar de bara tillbaka med ett hånfullt leende. Eller är det bara så det känns?

Hur som helst, om du tröttnar på utsikten är lösningen inte långt borta. Här kommer några tips på hur du kan pimpa din cykeldator.

Vi har inga siffror på det, men känslan är helt klart att taiwanesiska Garmin är dominerande på marknaden vad gäller cykeldatorer med GPS. Och även om de är vassa på att bygga in alla tänkbara funktioner i sina små datorer så är väl det här med design inte deras starkaste sida. Som tur är finns det gott om andra som tar hand om det!

Lösningen är superenkel; fixa ett klistermärke som ramar in datorns informationsfält och vips känns din gamla trötta GPS ny och fräsch igen!

Vi har hittat ett helt gäng som säljer den i olika former och olika möjlighet att själv bestämma hur den ska se ut.

Italienska Speedy Decal, eBay-säljaren pancakedesigns och Stage 21 riktar in sig på custom och verkar kunna fixa det mesta;

Medan killarna bakom Käftens (märkligt namn) jobbar mer med egen design och samarbeten med andra småspelare i cykelbranschen.

Så klicka dig vidare via länkarna och go nuts med dina egna designidéer eller kanske bara slå till på en redan färdig design.

1 reaktion på ”Pimpa din Garmin”

Kommentera