Nyheter i Strava – årsprestationer och träningsupplägg

20140512_Strava_5383-1290x480Vi är många som av olika anledningar gillar att logga våra cykelturer i Strava. Några av oss gör det för att visa att vi är snabbast på orten, några för att spara all vår träningsdata i ett fint gränssnitt och andra bara måste att visa sina cyklande vänner att de varit ute och tränat för att inte bara få frisk luft och mjölksyra utan även kudos!*

Oavsett anledning så verkar de flesta användare nöjda med tjänsten.  Och inför 2015 har Strava gjort ännu några förbättringar.

AnnualAchievements-305x534copyNyhet 1 – Årsprestationer
De av oss som redan tränat lite i år, och som använder Strava, har kanske märkt att det har dykt upp lite nya medaljer och pokaler? Helt plötsligt så kanske det dyker upp pokaler, medaljer och kanske till och med KOMs/QOMs** på turer du cyklat hundratals gånger innan. Då har du märkt av en av 2015 års nyheter – årsprestationer.

AnnualAchievementsflat

Nyhet 2 – Träningsupplägg
Behöver du hjälp med träningen för att nå ett specifikt mål? Finns det kanske ett Strava-segment du bara måste bli bäst på? Då är den här andra nyheten som klippt och skuren för dig. Välj vad du vill bli snabbare på, ange hur många timmar du tränar i veckan så säger Strava åt dig vad du ska träna på och när. Den här andra nyheten kräver att du har ett Premium-konto, men det kanske det kan vara värt?

 

www.strava.com

 

* Kudos! är Strava-språk för beröm, lite som en like på Facebook eller en favoritmarkering på Twitter

** KOM/QOM är Strava-språk för King/Queen Of the Mountain. Det betyder att du på en viss sträcka är den absolut snabbaste cyklisten. I alla fall den snabbaste som registrerat den på Strava

Kommentera