Musette – ny mötesplats för cyklister i Malmö

_MG_3751
Har du känt att det saknas något i Malmö? Att det finns bra caféer och kanske även helt OK cykelverkstäder men ingenstans där man kan få både en grym kopp kaffe och en förstklassig cykelservice. Samtidigt. I samma lokal. Under tiden som du hänger med sköna cyklister och kanske kollar någon vårklassiker eller Giro-etapp lopp på TV?
Lugn, i morgon är det inget problem längre. För då öppnar cykelverkstadscaféet Musette sina portar på Falsterboplan i Malmö.


logotyp 3.2Musette är resultatet av en dröm grundarna Daniel och Christian närt om att skapa en ny och bättre mötesplats för cyklister i stan. Med Christians mångåriga bakgrund som tävlingscyklist och toppmekaniker (åt bl.a. protourlaget BMC och danska såväl som australienska cykellandslagen) och Daniels stora engagemang för cykling och konst så kan det nog bli riktigt trevligt att besöka Musette.

Så här säger de själva om satsningen:

“Vår målsättning är att vara ett personligt och inbjudande cykelhak som arbetar nära och tillsammans med den lokala cykelkulturen. Vi siktar på att öppna portarna i vår lilla lokal på Falsterboplan 28e februari 2015. I god tid inför landsvägssäsongen, tillgängligt och perfekt beläget på väg ut från stan eller tillbaks från träningspasset. Vi vill vara navet i cykelmalmö, dit man tar sig för att träffa likasinnade, dricka en god kopp kaffe, snacka cykel eller när man behöver service.”

Vi hoppas få tillfälle att svänga förbi någon gång snart i alla fall.

Läs mer här: www.musette.se

Kommentera