Belgiska “snabbkläder” nu i Sverige

Mattias och Jonas kommer representera det belgiska märket i Sverige
Mattias Nilsson och Jonas Gunnarsson kommer representera det belgiska märket i Sverige

Cykelwebben nåddes nu på morgonen av ett pressmeddelande som berättar att utbudet för klubbar som letar efter snabba klubbkläder nu har blivit lite större.

Belgiska Bioracer tar sig an den svenska marknaden.

Den intresserade och nyfikna har kanske noterat att tex de belgiska och tyska landslagen kör med kläder från Bioracer. Det innebär att Tony Martin vunnit VM i deras tempodräkt och att Marianne Vos (som gillar att köra linjelopp i tempodräkt) gjort detsamma.

Och även om det är lååååångt ifrån officiellt så ryktas det även att deras kläder är såpass snabba att Sky-stallets tempodräkter inte alls kommer från sponsorn Rapha utan faktiskt tillverkas av belgarna.

Så här skriver Bioracer själva om satsningen på den svenska marknaden.

Från och med idag, 10 september, kan du klä dig i samma märke som Philippe Gilbert, Marianne Vos, Sven Nys och Tony Martin!

Bioracer med huvudkontor i Belgien finns idag i 15 länder och är sedan över 20 år klädpartner till de belgiska, holländska och tyska cykelförbunden och det marknadsledande ”Speedwear”- märket i världen. Bioracer har över 460 mästerskapsmedaljer sedan 1994.

 

“Vi är glada över att klubbar och företag på den svenska marknaden kommer att få tillgång till Bioracers produkter för cykling, triathlon och löpning.” Säger Jonas Gunnarsson, Bioracer Sverige. “Bioracer har ett DNA med ursprung från cyklingens hemland Belgien som vi tror kommer passa väl in även på den svenska marknaden och detta gör att vi tror stenhårt på att kunna etablera oss i Sverige som det självklara valet när det kommer till teamkläder.”

“Bioracer fokuserar på kvalitet, utveckling och ständiga förbättringar. Bioracer kopierar inte andra tillverkare utan kommer ständigt med nya innovationer, som exempelvis den unikt framtagna Speedwear-dräkten som många proffs kör med idag.” Förklarar Mattias Nilsson, Bioracer Sverige.
“Bioracer levererar kläder till flest cykelteam i världen och är marknadsledande i Belgien, Holland och Tyskland. Efter att ha testat kläderna förstod jag varför.”

Läs mer på
www.bioracer.com/se
www.facebook.com/bioracersverige

Kommentera