Tubeless-pump från Bontrager

Asset_231934

Är du en av dem som kämpat och slitit för att försöka få på dina tubeless-däck på fälgen? Har du pumpat dig svettig men ändå inte fått däckskanten att “sätta sig”? Känner du att du kanske ändå inte vill investera i en tryckluftskompressor?

Nu har Bontrager lösningen för dig!

TLR Flash Charger är golvpumpen som är konstruerad för att kunna blåsa in massor av luft i dina däck under en kort tid. Det är egentligen en ganska enkel konstruktion. Istället för att blåsa luften direkt från pumpen till däcket, mellanlagrar Flash Chargern luften i en extra stålcylinder som du öppnar och stänger med ett handtag. På så sätt tillförs mer lufttryck under en kortare tid och däcken trycks på plats på fälgen.

Var det knepigt att hänga med? Kika på den här filmen istället!

Bontrager TLS Flash Charger

 

Vi erkänner villigt att vi är lite sena på den här bollen. Flera Cykelsiter och tidningar har redan prisat den som “årets produkt” och ryktet (och den här YouTube-filmen) hävdar att skogscyklingslegenden Gary Fisher blev så till sig att han ringde till Bontrager för att berätta hur fantastisk han tyckte att den var!

Vi har ännu inte hunnit testa den själva, men med all lov som sjungs kring den här pumpen vågar vi ändå påstå att det är en måstepryl för dig som kör tubeless!

Läs mer på bontrager.com

1 reaktion på ”Tubeless-pump från Bontrager”

  1. Synd att den kostar som en mindre kompressor hos Jula. Men den är ju lättare att ta med sig och kräver inte ström.

Kommentera