Cykelwebbenpodden avsnitt 29 – smarta trainers, var det bättre förr och debatt och lyssnarfrågor!

Strulet på Cykelwebben.se verkar vara förbi lagom till att avsnittet släpps, härligt! I vårt tjugonionde avsnitt snackar vi som vanligt massa CX som det brukar bli denna tid på året. Var det bättre förr avhandlas i en rad ämnen innan Daniel ger oss en ordentlig genomgång av alla smarta trainers samtidigt som Niclas försöker sälja en dum trainer. Lyssnarfrågor blir det såklart samtidigt som ett nytt segment kör entré i podden, debatt. Lyssna och berätta för oss vad ni tyckte.

Med risk för att vi ibland är tjatiga men om du är en regelbunden lyssnare av podden så kanske vi kan få be dig om att ta en titt på vår Patreon-sida där vi skriver några korta rader om hur just du kan bidra till en ännu bättre Cykelwebbenpodd! Du som lyssnare har möjlighet att stötta podden ekonomiskt och ge oss möjligheten att förverkliga några av våra storslagna planer. Det är inga stora summor utan det rör sig om några kronor varje avsnitt. Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag!

Länkar och annat finns som vanligt här nedanför. Daniel kan du följa på Instagram här och Niclas finns på Twitter här under namnet @cyclingnico.

Här nedan finner ni veckans avsnitt och under har ni som vanligt länkar till det vi snackat om:

Assos-mannen!

Sara Penton kör ett år till för Team Virtu!

 

1 reaktion på ”Cykelwebbenpodden avsnitt 29 – smarta trainers, var det bättre förr och debatt och lyssnarfrågor!”

  1. Ni pratade lite om Specialized pryl som larmar vid olycka, den kanske är lite mer sofistikerad än den funktion som Garmin har men å andra sidan sitter det väl en sådan på väldigt många cyklar redan tror jag.

    Händelsedetektor
    En Edge-enhetsskärm visar händelsedetektorn. Kompatibla Edge-enheter har inbyggd händelsedetektor. Om en olycka upptäcks skickas din GPS-position automatiskt till vissa vänner och familjemedlemmar.

    Mvh
    Markus

Kommentera