Cykelwebbenpodden avsnitt 21 – Bronsdaniel!, cyklingens wrestling och försvunna tempodräkter

 

Cykelwebbenpodden avsnitt 21

Podden når ännu en milstolpe och vi släpper avsnitt nummer 21. Niclas har återigen börjat löpsatsa medan Daniel har vunnit brons på Nordiska veteranmästerskapen. Vi får höra allt om bronsloppet och lite till innan vi tar oss an de stående punkterna prylsvep och Boomwatch. Vi går också igång när vi pratar om cyklingens svar på wrestling, nämligen post tour criteriums som vi är otroligt fascinerade av. Förutom detta snackar vi som vanligt om vad som hänt sen sist där vi har haft ett EM med massor av cykel och spännande stories. Vi svarar på ett gäng lyssnarfrågor innan vi avslutar med att berätta vem som blir poddens första gäst i nästa avsnitt. Lyssna så får ni svaret!

Om ni gillar det vi gör så ta gärna en titt på vår Patreon-sida och läs om hur just du kan bidra till en ännu bättre Cykelwebbenpodd! Du som lyssnare har möjlighet att stötta podden ekonomiskt och ge oss möjligheten att förverkliga några av våra storslagna planer som att vi kommer ha en gäst i nästa avsnitt. Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag! Till er som redan är Patrons, ett superstort tack!

Här har du veckans avsnitt! Och under det hittar du som vanligt lite av det vi pratar om!

Dubbla VM-guld till Anna Beck!

Dubbla guld för Anna BeckJan Ullrich i blåsväder

janullrich

Vi pratade om Jan Ullrich som hamnat i bråk med sin granne på Mallorca. De visade sig att grannen på Mallorca, håll i er nu Tarantinofans, är sergeant Hugo Stiglitz i Inglourious Basterds. Hans riktiga namn är Til Schweiger. Efter att vi spelat in avsnittet har det även kommit uppgifter om att Ullrich attackerat en prostituerad i Frankfurt. Vi i podden hoppas Jan får den hjälp han behöver för att hitta balansen igen.

Adrien Costas fundraiser

Här finns länken till Costas gofundme som nu har nått sitt mål!

#BoomWatch

Ingen rör Lars!

13 Hills

Tidigare Rapha 12 Hills men nu alltså bara 13 Hills som Niclas inte hade koll på. Läs mer om eventet här. På bilden ser ni hur det såg ut när vi var först i mål 2016.

Rymdkompression

Vi snackade ju lite återhämtning. Här är “rymdbrallorna” vi surrade om.

Gareth_Bale_NormaTec_1000x1000

 

Kommentera