Träningsläger med proffs?

Har du alltid drömt om att få leva och cykla som ett proffs? Eller med ett proffs? Eller båda två? Nu har du chansen. Trek erbjuder nu, genom sin resetjänst Trek Travel, 10 glada amatörer chansen att få åka på träningsläger med proffsen i Trek Factory Racing.

Träningsläger med Trek Factory Racing

Så om du vill få chansen att få cykla med killarna på bilden är det bara att ansöka om semester en vecka i januari och att gräva riktigt djupt i plånboken.

I samband med att Trek Factory Racing åker till den klassiska cykelön Mallorca för säsongens första samling passar man alltså på att sälja in det man kallar för “Trek Factory Racing fantasy camp”.

Under en vecka får man bo på samma hotell som cyklisterna, hänga med på träningsrundorna, cykla på en teamcykel som man fått prova ut med en ordentlig bike fit.

Men med tanke på att priset är häpnadsväckande  9 999 dollar så är nog namnet mer än lämpligt för de allra flesta av oss. Det där blir aldrig mer än en fantasi. Och vet ni vad det värsta är. För de där nästan 70 000 svenska kronorna ingår inte ens flygresan till Mallis.

Läs mer och boka(?) på trektravel.com

Kommentera